Bookmark左呢間台灣野好耐☺️比芋泥蛋餅吸引左💜 同朋友兩個芋泥控黎食😆員工服務態度好好 個日我唔小心倒瀉水打爛杯 幾位員工即刻過黎處理仲比過杯水我 真係超唔好意思😭🙏🏻🫔超濃芋泥蛋餅 $38芋泥呀😍好好食 芋香味重 芋泥打得好綿滑☺️餅皮煙韌 仲有芝士同肉鬆既鹹香😙式者再點鹹鹹辣辣既汁都好正! 覺得同燈籠滷味個芋泥蛋餅各有特色🥰🐓花雕醉雞 $38份量好多有7-8舊!😝酒味夠香 味道入晒雞肉☺️見雞肉咁粉嫩就知好滑啦😚🍜眷村紅燒牛筋牛肉麵 $70足料牛筋牛肉👍🏻牛肉煮到好腍入味 牛筋滑lutlut膠質重 麵幼身黏口少少彈牙😁好食但同預期一樣~但係唔知點解碗麵有幾條毛仔!!🤔唔知係唔係痴住牛筋/肉d毛(?)有d核突

超濃芋泥蛋餅

🫔超濃芋泥蛋餅 $38