2023-09-21 248 瀏覽
呢到嘅台灣菜每一款都特別引人注目,美酒佳餚俱全大圍好多學生仔鍾意,亦將台灣特色嘅小食推向香港人,盡享國際美譽。麵食喺台灣嘅地位,絕非「熱門」兩個字足以形容。講真果句,呢度有超多麵食款嘅式,等您嚟品嚐,有唔同風味,例如有香腸肉燥飯/麵,鹽酥雞肉燥飯/麵,滷水麵等等,都令人流晒口水!而且有不同的款式嘅飲品任君選擇,有抵飲 跟餐免費嘅泡沫紅茶, 綠茶 ,有口感甜膩,珍珠軟糯彈口嘅台式珍珠奶茶,有解渴解膩,百喝不厭,而且飲咗回甘令人流连忘返嘅鴨屎香檸檬茶 等等!真係各有特色,每款都想試一次!雖然第一次食可能會覺得加一服務費可能略貴,但對比於市面上其他台灣美食餐廳,呢間真係良心好多,只需50,60蚊就有一餐抵食嘅用餐體驗!至於學生更加抵食,可以減10蚊!比起啲連鎖餐廳仲抵!至於服務方面,呢間餐廳用手機點餐,十份方便!社恐嘅朋友唔洗再驚啦!而且,最重要嘅係!呢間餐廳嘅服務態度好好!員工禮貌接待,比起附近所謂嘅"日料"餐廳不知好幾多!至少佢唔會踢你出餐廳門口30幾度干等(笑)就算坐出面嘅位都有風扇吹著!,更重要係!呢度風景都唔錯,係打卡好去處!所以想抵玩抵食嘅話,真心推介你嚟呢度!
呢到嘅台灣菜每一款都特別引人注目,美酒佳餚俱全
而且,最重要嘅係!呢間餐廳嘅服務態度好好!
就算坐出面嘅位都有風扇吹著!
,更重要係!
呢度風景都唔錯,係打卡好去處!

所以想抵玩抵食嘅話,真心推介你嚟呢度!

2023-09-20
  • 香腸肉燥飯