2024-04-10 92 瀏覽
日日都要飲咖啡㗎去到邊嘅早餐,要個all day breakfast 或者三文治加杯咖啡,又要另外加錢價加錢,埋埋其實都成$100。不過今日唔得得咁多,比賽梗係要食返個靚嘅brunch,一search到京瑞廣場入邊有一間小店有我哋亦都有咖啡㗎。 好彩位置有兩個位,如果唔係就要等位啦。呢度得10幾個都係自己嘅,而且weekday 早餐緊係要慢慢嘆㗎啦。哥哥day Breakfast仲要係有雞扒啦,唔係就咁放兩條腸兩塊火腿俾你,仲要有蜜瓜又有菜,大家有心思嘅all day breakfast! 另外睇order個雞扒酸草包,真係好多兩塊雞扒。我比完賽物未食嘢都食唔晒呀。杯咖啡真係好唔錯,而且普通咖啡包括back coffee flat white 都全唔使加錢㗎。呢間真係良心小店啊!

呢間真係良心小店啊!

2024-03-17
$80 (早餐)
  • All  day  breakfast