2024-01-28 398 瀏覽
講真呢間食肆真係給我一個彩色嘅驚喜😮!食嘅係大蝦喇沙湯麵,湯底味道夠晒香,微辣微甜,花生嘅香氣掛喺口邊,咬落去嘅豆腐粉又野又飽口感!蝦仔大隻過手掌心,咁新鮮,一啖口咬落去,Q彈得好開心🦐!轉個頭食埋個多士炒蛋,邊個講得過個蛋味,順滑得滑過溜冰場,而且個多士烘得外脆內軟,一啖一個滿足。真係要讚吓佢哋啲廚藝👍!至於個英式奶茶啊,又香又濃,每樣嘢搞到我口水直流,真係食到停唔到口。舊年我食完一次就念念不忘,今次再嚟,發現水準一樣咁正💯!仲有,最正係佢哋服務員,明顯見到佢哋訓練得嚟,態度親切,幫我地整理位置,好適合帶埋屋企大細一齊黎撐啲正嘢。真係心情好到飛起,忍唔住想分享俾大家知,下次搵食嘅時候,可以考慮撐下佢哋喇!