2020-11-26 116 瀏覽
好耐冇同媽媽出去食飯 上網見到呢間cafe有好貓貓 媽媽又好鐘意貓貓 就去左觀塘呢間cafe試下去到門外已經見到左右有兩部鞋套機 因為內裡好多貓貓會係地面走動 呢一個保護貓貓既舉動都好貼心 當晚我地叫左個二人餐 仲加左小食同埋甜品 ❤️南瓜忌廉湯&沙律: 湯好creamy同埋好重南瓜味 沙律都好爽脆同fresh❤️小食拼盤: 全都係香口既食物 每樣都熱辣辣 尢其薯仔片好好味❤️西班牙燒烤醬烤大豬肋骨: 豬肋骨烤得好冧滑 唔會"乾爭爭" 配菜既薯蓉亦好幼滑 比較重奶味 我地都好鐘意❤️挪威煙三文魚水煮蛋黃金卡邦尼扁意粉:最最最鐘意食就係呢個 一督開個流心蛋 蛋汁同卡邦尼結合左 真係食到停唔到口原味奶凍: 就咁食已經好正 再加埋忌廉 真係好邪惡凍奶茶: 奶味比較重 偏向我鐘意既港式奶茶食完之後我地都同d貓貓玩多左半個鐘先走

當晚我地叫左個二人餐 仲加左小食同埋甜品
餐湯 &沙律