2023-11-22 185 瀏覽
逢親想食Burger都會諗起Burger Joys 今日又再去食Beef Burger叫咗一個Combo Set 揀左Single Burger/ 薯堡/ 同埋Coke Zero 只係一百蚊鬆啲 佢Drink其實可以揀啤酒 中意飲酒同朋友Happy Hour嘅話會覺得更加抵Burger麵包軟熟 牛肉夠厚又Juice 加埋中間啲蕃茄酸瓜生菜醬汁夾埋食係好正薯堡新鮮炸起又薯又香口Buffalo Wings 我哋叫咗一打 醬汁夠正宗夠酸 雞翼又香脆Juicy 每隻雞翼嘅外皮都畀醬汁包裹均勻另外我見呢度有唔少酒類套餐都幾抵 二百幾蚊六支Corona 真係啱曬同朋友嚟Happy Hour

薯堡新鮮炸起又薯又香口