2024-05-01 98 瀏覽
《HABO室內釣蝦場 - 沙田》間唔中,我細佬都有嘢益我喎😳前排細佬就帶咗我去沙田體驗吓釣蝦,原來佢成日自己一個人走去呢個蝦場度釣蝦嘅🤔睇嚟男人的浪漫都有好多選擇🤗正當我笑我細佬自己一個去咁毒毒子時😳原來都好多人鍾意自己一個安安靜靜咁釣蝦🤫當晚有四五個人都係自己一個人,仲有啲人帶埋私伙釣具嚟👍🏻除咗釣蝦之外,其實嗰度都仲有好多嘢玩🤓有得夾公仔又有得扭蛋,小朋友嚟到都唔驚會悶,最緊要係釣完之後可以食埋啲戰利品😋自己晚餐自己釣☺️好彩當日我細佬喺度,如果唔係晚餐未必有着落😂初初未上手嘅時候,我以為好容易chok佢上嚟就得啦😅點知原來係有蹺妙引佢行過嚟然後快手chok佢上嚟😳試玩咗一陣,我都開始摸得到竅門啦💪🏻當日我嘅貢獻係四隻大頭蝦🤫其餘嘅就得我型仔嘅細佬😜就算當日無收獲都好,HABO入面都有不少小食可以選擇😌而蝦都有不同既煮法可以揀,最抵食嘅話一定係鹽燒,唔使任何加工費,又可以保持返蝦嘅原汁原味💪🏻個人覺得最抵食,不過細佬就話麻辣同埋營地醬油燒大蝦嘅味道都唔錯,加工費都只需要$30一斤,如果收穫豐富嘅話建議三樣都試吓😎小食方面我就覺得營地醬油雞翼好入味好好食🥸推介推介總括嚟講,我覺得呢度有
《HABO室內釣蝦場 - 沙田》

總括嚟講,我覺得呢度有得食又有得玩,適合一家大細過嚟體驗嘅活動,就算自己一個人都唔使擔心,開始明白點解咁多男士都鍾意自己單拖過嚟釣蝦😜我相信我細佬自己釣一定收穫更加豐富
2024-04-25