餐廳: 鳥鑫
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-03-29 243 瀏覽
已經第二次食鳥鑫,果然都係冇令我失望,無論係雞定係豬既串燒,都keep到水準👍🏼免治雞肉棒4.2/5⭐️首先,要介紹嘅係免治雞肉棒,每次都必定叫。雞肉棒肉質鮮嫩多汁,肉香味濃郁,外層燒得香脆,每一口都帶來滿滿的滿足感,絕對是一道開胃的好選擇。😋牛舌4.5/5⭐️牛舌,牛舌肉質雖然未去到入口即化,但鮮嫩彈牙,帶著濃郁的牛肉香氣,配上醬汁更加提升了口感,每一口都是一種享受,非常推薦!😋煙燻鹿兒島豬腩4.1/5⭐️煙爣鹿兒島豬腩,這道豬腩唔算好肥,肥瘦相間,經過煙燻的處理,賦予了豬肉獨特的煙燻風味,但可能煙燻處理過,有少少咸,不過都可一試。和牛横隔肌4.8/5⭐️和牛横隔肌,和牛肉質鮮嫩細膩,横隔肌部位更是脂肪分佈均勻,和口通常都好肥膩,但係横隔肌呢個部位啱啱好,帶來濃郁的牛肉香味,絕對啱晒肉食愛好者,即係我😋雞髀肉4.6/5⭐️雞蠔肉,即係雞大髀肉!雞髀肉 肉質鮮嫩多汁,好彈牙,唔需要點任何醬汁已經好味,口感豐富,絕對要試😋日本銀杏3.9/5⭐️日本銀杏,這是一道清新的素食選擇。銀杏口感爽脆,帶著淡淡的堅果香氣。貪新鮮試咗,但係唔可以稱得上好食,不過可一試。厚揚4.3/5⭐️厚揚,有三款唔同味道,每一款

免治雞肉棒

日本銀杏
3.9/5⭐️

厚揚
4.3/5⭐️
厚揚,有三款唔同味道,每一款都炸得香脆。外層酥脆,內裡鮮嫩多汁,特別係明太子味,每一口都帶來滿滿的豆香同埋明太子嘅鹹香味,是一個不錯既選擇。

苦瓜
3.8/5⭐️
苦瓜,一道清爽的蔬菜串燒,加埋啲櫻花蝦,好夾。苦瓜的微苦與清脆的口感相結合,帶來一種獨特的風味,適合喜歡清淡口味的人品嚐。

青椒仔
3.9/5⭐️
青椒仔,這是一道簡單卻美味的菜餚。青椒的爽脆口感和微辣的風味,給人帶來一種清新的口味體驗,非常適合作為配菜或者下酒菜。

蘆筍
4.2/5⭐️
蘆筍,平時好少食燒蘆筍,今次見到就試下。蘆筍的纖維質地爽脆,帶著淡淡的甜味,口感鮮嫩,給人一種清爽的感覺,是一道健康又美味的選擇。

燒菠蘿
4.6/5⭐️
燒菠蘿,係黎呢必點既串燒,上次食過已經覺得好唔色,今次再食都冇令我失望。菠蘿經過燒烤後,果肉變得軟糯多汁,帶有淡淡的焦糖香氣,每一口都散發著誘人的甜味,大推😋

2024-03-03
  • 免治雞肉棒