餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

呢間鋪頭既員工真係態度極度惡劣,就因為客人等待20mins都未等到個餐,行埋去好聲好氣去詢問可否幫手問問整好未,結果行埋去counter見到廚房入邊根本嗰阿姐都冇整緊送或者煮緊嘢,匿埋喺雪櫃邊唔知搞緊乜,另一個阿姐就企喺counter度無所事事。跟住問返counter個姐姐可唔可以幫手問問整好未,佢就好唔耐煩通過個窗口仔同廚房入邊個阿姐嗌咗聲話咩咩咩號碼催喎,跟住我又企喺度等咗成10分鐘total 30分鐘,都係未見到我嗰碗出嚟,然之後有個後生仔嚟order,佢個number仲排係我嗰number後面3位,但結果喺佢嗰碗唔使3分鐘搞掂就有得攞,ok find🤷🏼‍♂️跟住喺我個number前一個號碼嘅客人都過嚟詢問,結果又係另外更後嘅一個號碼嘅客人拎先!再跟住就到我前一個number嘅女士取咗餐之後,又隔咗3分鐘先到我嗰碗出,結果嗌4送仲要煮漏嘢..即係擺明玩嘢..個阿姐個態度仲極度差同唔耐煩,我要求退錢,因為total等咗成35分鐘又煮少嘢,lunch time得一個鐘時間,我曬咗35分鐘喺度齋等,結果仲要唔係我要既嘢,態度又差,一句sorry都冇🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️ 冇下次了,byeby

跟住喺我個number前一個號碼嘅客人都過嚟詢問,結果又係另外更後嘅一個號碼嘅客人拎先!再跟住就到我前一個number嘅女士取咗餐之後,又隔咗3分鐘先到我嗰碗出,結果嗌4送仲要煮漏嘢..即係擺明玩嘢..個阿姐個態度仲極度差同唔耐煩,我要求退錢,因為total等咗成35分鐘又煮少嘢,lunch time得一個鐘時間,我曬咗35分鐘喺度齋等,結果仲要唔係我要既嘢,態度又差,一句sorry都冇🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️ 冇下次了,byebye
2023-10-06