食物可以, 原本餐飯都食得算開心但到埋單就好受氣. 我哋8大1細, 拎張單過黎計我9個大人, 問咗個黑色頭髮講廣東話唔正既女職員, 答我小朋友高過90cm就計大人. 一開頭無為而就聽佢講仲叫阿仔去度高, 阿仔咁岩95cm就都諗住可能任食係咁計. 點知阿爸都係覺得奇怪我阿仔先得3歲計大人!? 阿爸行去門口問個男職員, 佢好快答90cm以下免費, 以上至140cm計小童. 阿爸即刻入黎話我知, 我就舉手叫返個個女職員, 點知佢都仲係同我講高過90cm計大人然後仲想同我坳. 係個男職員過黎先話同我改. 最受氣係個女職員唔覺得自己有錯仲要黑面口up up. 我終於明白點解咁多評語都話啲職員無禮貌, 真心體會到!
父親節