2024-04-23 0 瀏覽
睇完戲去咗上面嗰層醫肚,呢間絕對係童年回憶,細細個成日食,主打多款經典Pizza意粉飯,餐廳雖然座滿曬但仍然覺得空間感十足,座位闊落,環境光猛,適合一家大細嚟聚餐。BBQ Chic以秘製燒烤醬、煙高打芝士、紅洋蔥同新鮮芫茜混合而成,烤雞大件,舖滿整個Pizza、薄餅外層又厚又脆,內裏薄身軟淋,份量唔算好多,食完唔會覺得油膩。Half Thai Crunch有驚喜,採用爽脆蔬菜、芫茜、嫩滑雞肉,再加上脆香嘅粒粒花生同雲吞皮,醬汁超級微微辣,小朋友都接收到,開胃又惹味。飲品要咗經典嘅Iced Lemon Tea,基本上枱枱都會點,大大杯,十分解渴、另外有Pineapple Colada,酸甜開胃,值得一試。

• 原味燒烤雞肉薄餅
  • 燒烤雞肉沙律