2023-03-02 312 瀏覽
Rimi cafe☕️二人餐$368薯仔忌廉湯配蒜蓉包🥔🍞薯仔忌廉湯真係真材實料,絕對唔係湯包開水嗰一種,真係食到入面有薯蓉粒粒,好香薯仔味!💓💓蒜蓉包亦都係啱啱焗起,非常香脆!蜜糖芥末雞翼🐔(六隻)+$8蜜糖芥茉醬味道非常濃郁,每一啖嘅雞翼都充滿着醬汁嘅味道,雞皮亦都焗到脆卜卜,做到外脆內軟,encore之選💓‼️虎蝦蒜辣炒天使麵🦐🧄🌶️+$25總共有三隻大大隻嘅虎蝦🦐‼️虎蝦嘅肉質鮮嫩,有蝦味架!絕對係舖頭入面嘅抌本之作!另外呢個天使麵亦都有比想像中出色~蒜香味突出之餘,辣味仲有後勁,係完全睇唔出佢咁辣架😂明明個意粉顏色只係普通黃色,食完第一啖嗰個辣味令我有少少難以置信,佢但係又勁鍾意嗰個辣味嘅後勁!鍾意食辣嘅朋友,一定唔可以錯過呢一個!🌶️🌶️🉐德國腸拼盤🥓🍖+$30有慕尼黑白腸、紐倫堡香腸、法蘭克福香腸、司華力腸加酸菜薯蓉,就咁睇相就知份量十足,而且樣樣都煎到外豬皮好脆口,當食左好多腸,就可以食兩啖酸菜解油膩,仲有個薯蓉細緻棉滑,簡直係食肉獸既福音🤩🤩乳酸沙冰🍧+$16乳酸沙冰分量十足,真係唔係講笑成座塔咁高,飲佢嘅時候個感覺就好似一次過食咗10條乳酸冰條咁!勁爽!😹😹🙈血橙果粒茶🍎🍊🌹+
Rimi cafe☕️
二人餐$368

薯仔忌廉湯配蒜蓉包🥔🍞
蜜糖芥末雞翼🐔(六隻)+$8
虎蝦蒜辣炒天使麵🦐🧄🌶️+$25
德國腸拼盤🥓🍖+$30
乳酸沙冰🍧+$16
血橙果粒茶🍎🍊🌹+$20
呢一個果茶係由橙皮、蘋果、洛神花、玫瑰果、紅花花瓣同埋花蜜組成!味道酸酸甜甜,非常開胃!味道唔錯之餘,仲非常抵飲,我足足倒咗四杯出嚟!啱晒食完飯同朋友一路傾偈,一路慢慢繼續飲💓💓
乳酸沙冰
虎蝦蒜辣炒天使麵