2018-08-27 145 瀏覽
星期日的夜晚同兩個姊妹想係觀塘搵間意大利餐廳慢慢食飯傾計 見到Go inside 係open rice 做緊booking 85折優惠 即管去試下一試難忘👍係工廠入面既餐廳少左豪華既裝修但野食的確有水準🤤來之前一心想食ribs 都知係熱門之選 嘩🙀🙀真係台台都會一碟ribs佢的份量仲要真係足料眼看餐廳既食客都係一碟2至4人share 食架😽當然我地都效法啦 其實ribs 可以散叫都可以叫套餐的 知道餐入面會有前菜啦,湯,飽,自選主菜同甜品🤫因為我地都想試下套餐包配既雲石蛋糕 我地就決定叫一個ribs 套餐 再加一個意大利飯果然不足我們所料 ribs好夠食 叫多一款主菜已經夠三人食啦😋🤪可惜美中不足係雲石蛋糕,正當我同朋友期望係一個正宗雲石面的蛋糕 失望呢到既只係一個表面有朱古力雲石花紋既普通的芝士蛋糕 😲😔但總括來說 餐廳食物不錯 環境舒適 都有好多食客在家庭、朋友聚會

星期日的夜晚同兩個姊妹想係觀塘搵間意大利餐廳慢慢食飯傾計

一試難忘👍係工廠入面既餐廳少左豪華既裝修但野食的確有水準🤤