2019-12-29 465 瀏覽
預先Book咗枱,打電話嘅時候店員冇講話聖誕當日只係有聖誕set,而其他餐廳喺電話中都有講明,搞到我地仲諗住咁好可以唔駛焗住食set不過上到去睇左menu 先知我地諗多左。。。過聖誕set講真真係冇乜嘢揀,唔多吸引,所以真係有啲失望最後我哋揀咗呢幾樣野黑毛豬牛油果沙律個沙律其實調味都OK,略嫌牛油果肉少咗啲,同埋賣相麻麻地之後係海鮮濃湯,有兩隻蝦兩隻蜆,湯都有海鮮味,但個人覺得味道麻麻地之後係我哋好期待嘅海鮮飯整體來講味道都OK嘅,但可能我對佢期望有啲高,所以覺得有啲普通出乎意料地,我哋另外叫嘅呢份肉丸反而係最好食同最抵食最後呢個甜品好特別,係用無花果整嘅,有啲似蘋果批,味道正常嘅,係覺得比較特別跟餐可以叫杯洒用OpenRice訂位可以-$100整體來講質素叫做中規中矩,但可能係因為聖誕節,所以選擇真係太少,所以失望如果平日黎應該會好啲
不過上到去睇左menu 先知我地諗多左。。。
過聖誕set講真真係冇乜嘢揀,唔多吸引,所以真係有啲失望

最後我哋揀咗呢幾樣野

黑毛豬牛油果沙律

個沙律其實調味都OK,略嫌牛油果肉少咗啲,同埋賣相麻麻地

之後係我哋好期待嘅海鮮飯

出乎意料地,我哋另外叫嘅呢份肉丸反而係最好食同最抵食

跟餐可以叫杯洒
用OpenRice訂位可以-$100