2020-01-11 811 瀏覽
一心諗住幫襯小店,但換來老闆態度極差。Order時不會行過來寫單,只會叫你大聲講就可以。我們叫了2碟頭飯,由於菜式太似,上菜時我們問清楚那是什麼?他好寸話....呢個係飯、呢啲係肉燥、呢條係菜、呢啲係豬扒(但個樣似滷肉),態度極差😑 對其他客人都一樣,午飯時間話$500無錢找,叫客人自己打散再來付款。有一個阿姐幫別人買外賣,阿姐要求收據,老闆就好寸話信唔過人就自己嚟買,阿姐話勻真啲好(其實是阿姐自己想清楚啲,由於幫多人買外賣),但老闆竟然出餐時問需唔需要打開比你睇下外廿,費事你又信唔過(老闆語氣好寸)😒真心不會再嚟,食物質素已經一般,態度又差,可必再嚟呢支持佢呢☹️