老細突然話lunch出去食仲要佢請,其實本身諗住都係大家同事食個飯,平時佢帶開我哋食西餐,今日帶咗我哋嚟食中菜好surprise!但望望價錢,其實唔平😂😂😂心諗唔通老細最近搵好多。。。不過做員工嘅有得食好食,不要問太多!其實我平時都麻麻中菜,不過講真去到個地方感覺好舒服係有加到分。好彩多同事都叫試得幾多嘢,份量唔算少,比日大食嘅我都好夠飽!特別係見到燕窩釀鴿腿,聽到燕窩兩字女人總會發狂,其實平日我唔太鍾意食鴨,估唔到又真係幾好味!我唔敢講所有嘢都係勁好味,因為本身我真係麻麻中菜,所以有bias!但我覺得老人家或者傳統d嘅人都一定會好鍾意!所以我建議屋企人生日/家庭聚會係好選擇。價錢唔平,所以我叫男朋友同我媽咪去食,但佢比錢😂😂😂😂😂😂😂
不過做員工嘅有得食好食,不要問太多!
水煮星斑球
燕窩釀鴿腿