餐廳: 蟹慶
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-07-17 46 瀏覽
之前我同個friend兩個話想食蟹仔🦀🦀🦀今次就特登揾左間專食蟹嘅餐廳😍仲要勁近我😎一入門口已經見到好多蟹仔係到食完今餐可以話係一個高質蟹宴❣️夏慶 $899-🥗蟹肉柚子沙律柚子酸甜帶點少新甜仲會令你更開胃🤤之後再加入左佢地出名嘅蟹肉🐟刺身四點有三文魚 池魚 甜蝦 帆立貝❕每款刺身都好厚身 厚切食落感覺到有新鮮同嫩口感覺😋🙌🏼🥚鵝肝魚籽蒸蛋蒸蛋勁滑身 都係因為咁令我鍾意食日本蒸蛋🇯🇵加入左三文魚籽同鵝肝🤩🤩令到成日蒸蛋口感昇華左 變得好有咬口👻🦀時令蟹食落會令你感到清甜同爽身已經拆好曬蟹肉同蟹膏👍🏼勁方便配上水雲醋😳更加突出蟹肉個份鮮味💥松葉蟹腳雜錦天婦羅炸粉絕對唔會好厚同好重😚😚食開嘅天婦羅都係選用蝦多好厚肉之餘 仲炸到好脆身😌🎍明太子蘆筍一個唔食蘆筍嘅人都會食 而個個人就係我可能明太子嘅出現變得香口🫣同時之間覆蓋左我唔鍾意食蘆筍個份青草味加上咬落每啖都係爽口😽🫶🏻🐂名古屋汁燒殻飼牛扒鍾意佢地嘅牛扒厚度唔厚又唔會過薄身💁🏻‍♀️醬汁調得幾好👀唔會好鹹但又好香🍲鯛魚白湯係足料白湯 真係會有魚肉出現🐟好鮮甜 飲落帶點魚香🍜蟹肉稻庭冷烏冬面係我最鍾意嘅麵質🥰煙韌彈牙烏冬嘅冷暖程度岩岩好 唔會過
之前我同個friend兩個話想食蟹仔🦀🦀🦀
今次就特登揾左間專食蟹嘅餐廳😍仲要勁近我