2020-07-03 114 瀏覽
雖然天氣好熱,但唔知點解嗰日突然好想食火鍋,不過臨時決定,好多都冇曬位。 最後見到九點鐘美滋鍋仲有位, 一於試下! 早咗少少去到,未入得前仲可以係門口試下啲小食同飲杯檸檬茶,直頭好似返左大陸咁!環境:門口有個mini area 有小食同有嘢飲畀等位嘅人享用,入到去仲有個兒童玩嘅空間,好似ikea嗰度咁。 入到去主要係粉紅色做主題, 坐得好舒服,啲枱夠闊落,環境空間冇得輸!食物:先講鍋底,呢度都有好多款鍋底畀客人選擇,當然最出名嘅就係佢嘅美顏鍋, 我試過都話正,大家可以試下! 就係我當晚叫咗嘅嘢食, 可以參考下:新鮮鵝腸:炸響鈴:新鮮豬腦:羊肉片:西班牙豚肉片:炸魚皮:鮮蝦膠:芝士墨魚丸:牛肉拼盤:呢個真係要講下,而家餐廳慶祝一週年, 只要某社交平台tag佢哋, 就可以一蚊換購以下呢一個牛肉拼盤, 抵到爛!結論:整體食物質素都算唔錯,坐得又舒服,服務又唔差,難怪嚟咗香港唔係好耐時間就成為香港人氣打卡火鍋店,各位朋友真心可以一試!

環境:

食物: