2023-01-23 1226 瀏覽
◾️◾️◾️✨美孚文化館隱世西餐✨◾️◾️◾️環境優美 文青食店#mayfoodie_meifu◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️位於美孚嘅饒宗頣文化館一向都係一個古色古香, 同埋充滿文化氣息嘅一個打卡地方✨👍今次同朋友難得嚟參觀, 發掘咗呢一個隱世西餐廳好想推介俾大家👍👍◾️◾️◾️◾️◾️[ 環境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️👉Rating: 8 out of 10餐廳以簡約北歐風格為主✨由於喺饒宗頤文化館入面,環境綠草如茵, 非常舒適👍如果參觀完展覽館想搵一個地方休憩,呢個會係不二之選✨◾️◾️◾️◾️◾️ [ 食物方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️👉Overall Rating: 7.5 out of 10其實呢間餐廳最出名係Pizza 不過我哋當日就冇叫到🙈我哋結果嗌咗一塊扒, 一個risotto 等味道不俗😋👍👍餐廳更附送餐湯同埋沙律作前菜, 幫助開胃✨👍◾️◾️◾️◾️◾️ [ Information ]◾️◾️◾️◾️◾️📍PIZZA CASA by House of Joy (美孚)📍美孚饒宗頤文化館H座
◾️◾️◾️✨美孚文化館隱世西餐✨◾️◾️◾️
環境優美 文青食店

#mayfoodie_meifu

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

位於美孚嘅饒宗頣文化館一向都係一個古色古香,
同埋充滿文化氣息嘅一個打卡地方✨👍

今次同朋友難得嚟參觀,
發掘咗呢一個隱世西餐廳
好想推介俾大家👍👍

◾️◾️◾️◾️◾️[ 環境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️

👉Rating: 8 out of 10

餐廳以簡約北歐風格為主✨
由於喺饒宗頤文化館入面,
環境綠草如茵, 非常舒適👍

如果參觀完展覽館想搵一個地方休憩,
呢個會係不二之選✨

其實呢間餐廳最出名係Pizza
不過我哋當日就冇叫到🙈

我哋結果嗌咗一塊扒, 一個risotto 等
味道不俗😋👍👍

餐廳更附送餐湯同埋沙律作前菜, 幫助開胃✨👍

📍美孚饒宗頤文化館H座