2024-03-10 322 瀏覽
米芝蓮1星餐廳ʟᴏᴜɪsᴇ位於元創方ᴘᴍǫ。有別於其他ғɪɴᴇ ᴅɪɴɴɪɴɢ餐廳,這裡沒有奢華的裝修設計,感覺較簡約優雅,餐廳空間別緻舒適,坐室外的話會被不同熱帶植物圍繞著,猶如置身於小溫室般,餐廳下層為客廳,設計休閒時尚,仲設有咗一個好靚嘅酒吧,可惜上層當日裝修未能有機會欣賞到。餐廳主打南法家常菜式,材料由法國直送香港,用料新鮮。我最期待嘅當然係招牌黃油走地雞啦,隻雞會比客人打咗卡才拎返入去斬件,應該都有完整一隻雞嘅份量,連埋砂鍋雞油飯一齊上桌。雞件保持住溫暖,皮薄肉質嫩滑唔會太乾,炸雞皮雞油飯亦係非常值得一試,雞皮好香脆,雞油飯十分香口,完全係超級邪惡😈ᴀɴɢʟᴇ ʜᴀɪʀ ᴘᴀsᴛᴀ 亦係我很喜愛的其中一道菜,絕對係視覺同味覺嘅享受,黑松露味道香濃,配上帶酸酸醋味的ᴀɴɢʟᴇ ʜᴀɪʀ,令人食指大動😋另外慶祝生日餐廳另外送上了ᴍᴀᴅᴇʟᴇɪɴᴇ,好香口好軟熟,比原本嘅甜品更好食😂𝙎𝙄𝙂𝙉𝘼𝙏𝙐𝙍𝙀 𝙈𝙀𝙉𝙐 $1,888▪️ᴄʜᴇᴠᴇᴜx ᴅ'ᴀɴɢᴇs, ᴄᴀᴠɪᴀʀ ᴋʀɪsᴛᴀʟ, ᴛʀᴜғғᴇ ɴᴏɪʀᴇ, ᴋᴏᴍʙᴜ▫️ᴀɴɢᴇʟ ʜᴀɪʀ ᴘᴀsᴛᴀ, ᴋʀɪsᴛᴀʟ

𝙎𝙄𝙂𝙉𝘼𝙏𝙐𝙍𝙀 𝙈𝙀𝙉𝙐 $1,888
▫️ᴀɴɢᴇʟ ʜᴀɪʀ ᴘᴀsᴛᴀ, ᴋʀɪsᴛᴀʟ ᴄᴀᴠɪᴀʀ, ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜғғʟᴇ, ᴋᴏᴍʙᴜ

▪️ʟᴇs ʟéɢᴜᴍᴇs ᴅ'ʜɪᴠᴇʀ ᴅᴇ ʟᴀᴜʀᴇɴᴛ ʙᴇʀʀᴜʀɪᴇʀ, ʙᴏᴜɪʟʟᴏɴ ᴅᴇ ᴘᴏᴛ ᴀᴜ ғᴇᴜ éᴍᴜʟsɪᴏɴɴé à ʟᴀ ᴛʀᴜғғᴇ ɴᴏɪʀᴇ ᴇᴛ ᴀᴜ ᴠɪᴇᴜx ᴠɪɴᴀɪɢʀᴇ ᴅᴇ xᴇʀᴇs
▫️ʟᴀᴜʀᴇɴᴛ ʙᴇʀʀᴜʀɪᴇʀ ᴡɪɴᴛᴇʀ ᴠᴇɢᴇᴛᴀʙʟᴇs, ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜғғɪᴇ ᴀɴᴅ ᴏʟᴅ sʜᴇʀʀʏ ᴠɪɴᴇɢᴀʀ ᴇᴍᴜʟsɪғɪᴇᴅ ᴘᴏᴛ ᴀᴜ ғᴇᴜ ʙʀᴏᴛʜ

▪️ᴛᴀɢʟɪᴀᴛᴇʟʟᴇs ᴅᴇ sᴇɪᴄʜᴇ ᴊᴜsᴛᴇ ᴛɪéᴅɪᴇs, ᴄᴏɴᴅɪᴍᴇɴᴛ ᴀᴜ ᴄɪᴛʀᴏɴ ᴅᴇ ᴍᴇɴᴛᴏɴ, sᴀᴜᴄᴇ « ʙᴀɢɴᴀ ᴄᴀᴜᴅᴀ »
▫️ᴡᴀʀᴍ ᴄᴜᴛᴛʟᴇғɪsʜ ᴛᴀɢʟɪᴀᴛᴇʟʟᴇs, ᴍᴇɴᴛᴏɴ ʟᴇᴍᴏɴ ᴄᴏɴᴅɪᴍᴇɴᴛ, « ʙᴀɢɴᴀ ᴄᴀᴜᴅᴀ » sᴀᴜᴄᴇ

▪️ᴘᴏɪssᴏɴ ᴅᴇ ʟɪɢɴᴇ ᴄᴜɪᴛ à ʟᴀ ᴠᴀᴘᴇᴜʀ, ʙᴇᴜʀʀᴇ ʙʟᴀɴᴄ ᴀᴜ ᴄɪᴛʀᴏɴ ʙᴇʀɢᴀᴍᴏᴛᴇ, œᴜғs ᴅᴇ sᴀᴜᴍᴏɴ
▫️sᴛᴇᴀᴍᴇᴅ ʟɪɴᴇ ᴄᴀᴜɢʜᴛ ғɪsʜ, ʟᴇᴍᴏɴ ʙᴇʀɢᴀᴍᴏᴛ "ʙᴇᴜʀʀᴇ ʙʟᴀɴᴄ", sᴀʟᴍᴏɴ ʀᴏᴇs

▪️ᴘᴏᴜʟᴇᴛ ᴊᴀᴜɴᴇ ʀôᴛɪ, ʀɪᴢ ɢᴏᴜʀᴍᴀɴᴅ ᴅᴇ ɴɪɪɢᴀᴛᴀ ᴇɴ ᴄᴏᴄᴏᴛᴛᴇ, ᴘᴇᴛɪᴛᴇ sᴀʟᴀᴅᴇ
▫️ʀᴏᴀsᴛᴇᴅ ʜᴏɴɢ ᴋᴏɴɢ ʏᴇʟʟᴏᴡ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ, ɴɪɢᴀᴛᴀ ʀɪᴄᴇ "ᴇɴ ᴄᴏᴄᴏᴛᴛᴇ", sᴀʟᴀᴅ

▪️ᴅéᴄʟɪɴᴀɪsᴏɴ ᴅᴇ ʀᴀɪsɪɴ « sʜɪɴᴇ ᴍᴜsᴄᴀᴛ », sᴏʀʙᴇᴛ ᴍᴇɴᴛʜᴇ sʜɪsᴏ
▫️sʜɪɴᴇ ᴍᴜsᴄᴀᴛ ɢʀᴀᴘᴇ ᴠᴀʀɪᴀᴛɪᴏɴ, ᴍɪɴᴛ sʜɪsᴏ sᴏʀʙᴇᴛ