2024-04-04 481 瀏覽
朋友生日想搵間有靚景、食物又特別啲嘅餐廳於是就唸到不如嚟尼度,所以提早一個星期book定窗邊臺。因為得兩個人好想試多啲嘢但又驚食唔晒於是就將個ball交比經理等佢幫我哋發板~🫢👉佳花橙蜜燒黑毛豬肋骨~好入味兼嫩滑、不過每人食完三件已經開始有小小飽嘅感覺~🫢😍👉川芎天麻燉魚皇~湯料足、湯味濃郁~尼個湯啱晒女人~😍🤤😋👉金湯魚籽元貝皇~特色fusion菜式、元貝新鮮且好大隻~口感豐富~👍😍🤤😋👉金榜醬煮大蝦~好西式嘅煮法帶點辣味、大蝦新鮮~配上中式饅頭可以點埋啲醬~👍😍🤔🤤👉茶燻雞(半隻)~煙燻味撲鼻、雞片好脆、肌肉嫩滑~😍😋🤤👉意茄乾肉末炒椰菜化~好獨特、椰菜花爽~😍👉生磨杏仁浆👉綠豆沙經理知道係朋友生日於是係甜品度特別寫上生日祝福語~甜品美味又窩心~😍

桂花橙蜜燒黑毛豬肋骨

👉川芎天麻燉魚皇~湯料足、湯味濃郁~尼個湯啱晒女人~😍🤤😋
川芎天麻燉魚皇

金榜醬煮大蝦

👉茶燻雞(半隻)~煙燻味撲鼻、雞片好脆、肌肉嫩滑~😍😋🤤
茶燻雞

👉意茄乾肉末炒椰菜化~好獨特、椰菜花爽~😍
意茄干肉末炒椰菜花

👉生磨杏仁浆