2023-12-27 316 瀏覽
來到這間餐廳,真係有種滿足到塞爆嘅感覺!🍽️ 頭盤就來個燒烤系列,各位食客,真係要試下佢哋嘅grill item,做得出色,香口得滯。仲有啲創意嘅菜式,好似低溫慢煮嘅特色咁,聽落去好像高科技食品,食落去又滑又嫩,真係正呀!👍跟住傾下佢間餐廳嘅sommelier,問吓有咩酒好推薦,英文法文中文都得,仲可以配返你食緊果啲菜。如果想試平啲嘅酒,都有得揀,好貼心!話說回頭,招牌嘅caesar salad一啲都唔失禮,如果你係餐廳食呢款沙律,佢哋只會用最中間嘅生菜,爽口甜美。嗰啲苦澀又難嚼嘅生菜葉就唔會見到喇。呢度仲可以要求啲非菜單上嘅簡單菜式,例如青沙律,不過啲複雜野就唔好指望喇。至於服務方面,我係冇遇過問題喎。總括來講,這裏嘅食物同服務都算係相得益彰,啱晒想搵幾樣美食同美酒嚟享受一晚嘅人!🥂