2015-10-11 1745 瀏覽
長沙灣要覓食從來無難度,要乜有乜!本身打算去想試好耐嘅 Holy Chef, 雖然只有兩 pair 人等緊,我同朋友又住附近,所以都唔急試!於是轉去呢度,食個 tea , hea 吓傾吓計!呢度嘅環境、裝飾都好有心思,樓下滿座,到樓上又另一天地,由於人唔多,傾計最好!由於我唔係好餓,又見人點左 waffle 好靚,於是唔須多諗就點左英式窩夫(由於係 tea set ,更唔怕太 heavy) 我揀左 my favorite 焦糖醬 一見到個 presentation 已心心眼,好靚!味道呢?都好唔錯呀!Waffle 又香又硊,配焦糖醬、雪糕、cream 一次過品嘗!感覺超幸福!仲有蘋果薄片,既作裝飾,又可清清甜 Lou 感,雖然我覺得一 D 都唔 Lou  跟 set + $10其中 可點 cappuccino ,個心心拉花好靚!泡沫好豐盈好綿細!👍👍👍會為waffle 再來!

會為waffle 再來!

2015-10-11
  • 窩夫