2019-05-18 510 瀏覽
禮拜四咁岩要去新蒲崗果頭,女朋友之前一早話想去試呢間手拉麵既小籠包。所以就順理成章去左試啦🤩地方係新蒲崗入面唔算難搵,平日7點半去到已經再等位啦,但好彩好快有得入~ 環境都好乾淨,卡位既話就更寬敞!一黎就即刻嗌左遠近馳名既小籠包!一場黎到係必須試呢個小籠包!一食落去。哇啲湯汁爆晒出黎!估唔到咁多汁!又熱辣辣。味道好正鮮甜無比,而且包得好好做到皮薄餡靚,好快就已經清左一籠!仲嗌左豬扒擔擔麵。個豬扒開正我口味!正常厚度亦好有豬味,非常香口。擔擔麵都算辣辣地好惹味!另外仲嗌左雞絲粉皮,呢個就正正常常不過不失~都好大碟下既最後都係忍唔住,一人嗌多一籠小籠包先走!食左咁多野咁滿足,每人都係110蚊炸,值得入黎食😋😋

小籠包

豬扒擔擔麵

另外仲嗌左雞絲粉皮,呢個就正正常常不過不失~都好大碟下既

2019-05-16
小籠包