今年係樂園呢間餐廳慶生,真係好特別。係地點方面,位於尖沙咀北京道,一出地鐵站行過對面就到,位置方便!雖然係樓上舖,但內裏裝修具特色,成個人都變得好開心,牆身影相都好靚,仲有小動物貓貓玩🐱🐱🐱🐱 Close up左貓貓!見到餐廳有提供board game 玩,但我地就無玩到!下次黎一定要玩下!囡囡為我安排左個🕸廚師發板餐🕸仲叫店員寫上mummy happy birthday 嘅字句 謝謝餐廳的用心❤️❤️❤️❤️廚師發板餐 $188 位 2位起牛油檸檬汁煎帶子刺身香煎加拿大特大虎蝦黑魚子鵝肝多士烈酒煮布冧鹽水煮榮螺蒜片配香煎安格斯牛柳粒蟹棒和風雜菜沙律戀之花煙三文魚會用以上既食物拼成一幅畫! ❤️👍🏻創新 打卡必點呀~職員會細心講解食物食既先後次序!👍🏻👍🏻飲品方面惠顧廚師發板餐可以加錢配特色飲品我哋揀咗玫瑰蜜棗茶同我愛金莎食完影完相 就到熱食上碟意大利黑松露吞拿魚pizza $148Pizza面好多黑松露 焗完好濃黑松露芝士味亦有拉絲效果 薄批咬落去啖啖cheese ~仲叫左個怪獸雪糕🍦有蠟燭🕯️$98佢仲有個大d既 下次多d人先挑戰!😀😀⭐️好多勁多雪糕 雪糕筒 toppings 提子棒棒糖呢次生
今年係樂園呢間餐廳慶生,真係好特別。

Close up左貓貓!

囡囡為我安排左個🕸廚師發板餐🕸

蒜片配香煎安格斯牛柳粒
蟹棒
和風雜菜沙律
戀之花煙三文魚

會用以上既食物拼成一幅畫! ❤️👍🏻創新 打卡必點呀~

職員會細心講解食物食既先後次序!👍🏻👍🏻

飲品方面惠顧廚師發板餐可以加錢配特色飲品

我哋揀咗玫瑰蜜棗茶同我愛金莎

我愛金莎
玫瑰蜜棗茶

食完影完相 就到熱食上碟

意大利黑松露吞拿魚pizza $148

Pizza面好多黑松露 焗完好濃黑松露芝士味
亦有拉絲效果 薄批咬落去啖啖cheese ~

仲叫左個怪獸雪糕🍦有蠟燭🕯️$98

佢仲有個大d既 下次多d人先挑戰!😀😀⭐️