2024-01-03 175 瀏覽
阿!我今日就去咗呢家掛住美食招牌嘅地方,嚟一試佢嘅招牌菜色!起頭,煙肉大爆炸芝牛肉漢堡絕對係目光焦點🤤。咬落去嗰下,辣椒嘅香辣同洋蔥醬嘅酸甜完美配搭,嗰種層次感直頭掂過指尖!薯條芝士控千祈唔好錯過,滿滿嘅芝士,滑溜溜噴香四溢,啖啖都係享受。再一嚟,經典美國牛肉芝士漢堡真係肉味十足,每一口都感受到牛肉嘅細膩,而且芝士溶得剛剛好,攪拌出嘅美妙滋味唔使我多講,你地食過就知道有幾正👍!特別讚嘅係,手工薯片硬朗喺度,無論放幾耐都保持住嘅香脆,真係令人咬落去一聲一聲嘅,有種唔想停口嘅滿足感😋。對於食物同服務都非常滿意,呢間嘅裝潢同環境都非常舒服,絕對係一個放鬆之餘,同朋友享受美食嘅好地方!大家有空嘅話,記得黎試下啊,我保證你會愛上呢度嘅!