2019-06-25 199 瀏覽
好耐無黎牛之鍋打邊爐啦最中意佢咩都有得食,特別係甜品夠多選擇。放題紙形式,食幾多件自己寫,火鍋肉類仲有分大碟細碟,唔怕嗌完返黎食唔曬。一入座店員就推介蝦由以前既印尼海蝦轉左新鮮蝦,可惜我對蝦敏感無緣一嘗但眼見周圍既客人枱面都有點,而且大大隻好新鮮今次揀左皮蛋芫茜,清清地又下火。芫茜味唔算太重,岩返大眾口味。等湯底滾起之前先食啲刺身過下口癮,帶子三文魚夠肥厚,雖未至於好鮮味,但以火鍋餐廳黎講質素唔錯希靈魚encore左兩轉,口感爽脆,味道鮮甜唔腥。一定要食美國極上牛雪花均勻,肥瘦比例二八,入口滑韌又不失咬口。好少火鍋放題會有羊食,仲要大塊又夠羊羶味料理類居然有手拍青瓜夠fresh夠開胃。金菇肥牛食落唔油,外邊既肥牛片煎至香脆,包住索滿照燒汁既爽口金菇,好食壽司都幾多選擇,仲落足料,睇個香芒吉烈蝦卷同火灸芝士蝦壽司幾大舊配料就知炸物即叫即炸,放題水準。值得一提係隻芝麻雞翼好大隻,仲炸得好juicy,一咬開仲有肉汁咖黎到必定要點甜品,朋友特愛芒果班戟,話餅皮夠香,內餡大十舊芒果,cream落得岩岩好,入口完全唔膩。每次黎我都會點呢度既招牌waffle,新鮮熱辣烘起,外脆內鬆軟,加埋面頭既煉奶
好耐無黎牛之鍋打邊爐啦
最中意佢咩都有得食,特別係甜品夠多選擇。

但眼見周圍既客人枱面都有點,而且大大隻好新鮮

皮蛋芫茜湯

希靈魚encore左兩轉,口感爽脆,味道鮮甜唔腥。
美國極上牛肉

一定要食美國極上牛
雪花均勻,肥瘦比例二八,入口滑韌又不失咬口。
紐西蘭羊肩肉

好少火鍋放題會有羊食,仲要大塊又夠羊羶味

料理類居然有手拍青瓜

芒果班戟

軟雪糕窩夫
每次黎我都會點呢度既招牌waffle,新鮮熱辣烘起,外脆內鬆軟,加埋面頭既煉奶同糖霜甜甜香香,無得彈
2019-06-24
美國極上牛肉