2021-02-14 8063 瀏覽
一直好想試下依間本地漢堡店,估唔到咁有驚喜💗不過,店裡面座位有限,成日見大排長龍,我唔想等太耐,所以下午2 、3點先去,好好彩唔使等,剛剛有位。一入到去,先在門口近收銀位置點餐、買票,然後坐低,漢堡Ready 嘅時候有服務生會送過來。漢堡選擇都幾豐富,有牛、豬、羊丶雞同蝦漢堡。我平時好鍾意食羊,所以選咗一客「香辣孜然羊堡」($42)試試佢,羊漢堡肉質嫩滑又juicy,好有羊味又一啲都唔騷喎~加埋特調嘅香辣洋蔥醬,好有風味🤤👍🏼加少少錢(+$15)可以配埋小食同埋飲品。飲品除咗罐裝汽水,仲可以揀熱飲,我點左杯熱薑蜜🌟外面天氣涼涼冷冷,飲咗暖笠笠!😋小食除咗有薯條丶薯角,仲有我好like嘅「炸燒賣」💗入口脆脆酥香~正喎~除咗坐得迫少少之外(感覺特別地道👍🏼),整體都幾合我心意!

香辣孜然羊堡
炸燒賣

除咗坐得迫少少之外(感覺特別地道👍🏼),整體都幾合我心意!
香辣孜然羊堡
炸燒賣