2024-01-04 404 瀏覽
走入呢間食店,無需太高深嘅詞彙,我立刻被旁邊嗰架彩色鮮艷嘅轉轉燒吸引住咗眼球👀!先嚟講下轉轉燒雞,啖啖肉,啲雞肉夠嫩滑,有嗰種「嗲嗲哋」嘅口感,真係一試難忘。最正嘅係,佢哋嘅醬汁唔會一股腦噏晒落去,而係畀機會我哋自己慢慢嚟,好有心思!而我啲友人就叫咗燒牛肉配薯條。啲薯條講真,「正」到爆,外皮香脆得嚟唔沾油,入口即溶嘅口感令人驚艷。啲燒牛肉更加唔使講,濃郁嘅肉香同埋香料嘅提味,絕對係整體體驗嘅提升💯!唔得唔提哋wifi服務,真係好貼心,但係對我嚟講,用嚟上傳食物相嘅速度先至重要。總結,今次食飯經驗,真係可以用「掂咗」來形容。分量足夠,味道一流,咁嘅選擇,土耳其風味嘅純粹享受,攞埋手機,嚟一輪美食打卡,分分鐘想成為常客📸!