2024-01-29 312 瀏覽
咁啱我哋三個於Amico1890聚舊,好心動喺呢間有親切Feel嘅餐廳試新嘢。嘩,佢哋嘅龍蝦汁蟹肉意粉真係非一般,蟹肉滿滿當當,個汁香濃得嚟又唔膩,意粉嚼勁十足,真係靚仔到👌。再講吓佢哋嘅炸魚,外皮酥脆得嚟又唔淋,湊埋啲粗碌薯條同難以抗拒黑松露醬,食落去真係罪惡感爆棚😋。跟住嗰份安格斯牛扒,正宗牛味,質感過癮,即使我有個friend啲肉唔鐘意太紅,但都一致給到好評🔥。夏威夷pizza就更加符合我味蕾,餅底薄身脆口,啖啖肉感,啱晒鍾意食pizza但又怕肥嘅朋友。飲品部分真係選擇多多,個波多野冧酒嘅同時又夾雜清新菠蘿味,幾得意🍍。結束時佢哋仲送上畫工精美嘅生日驚喜,老實講,我心情好過生日仲開心。啲裝潢粉紅噴噴,攝得我成晚影相影到部電話都話唔掂。下次搞gathering,記得擺佢上list頭啲啦!