餐廳: 沙灘咖啡廳
資訊:

2024-02-01 116 瀏覽
噹啷噹啷,走進這家餐廳,當頭係一輪西式餐包嘅香氣,招呼我。試左個提子包,外皮香脆,咬落去,麵包內裏嘅提子爆汁,甜甜地,又唔膩口!🍇 接住試大蝦忌廉汁意粉,份量適中,口感creamy到嚟唔覺得膩,每啖都有蝦嘅鮮味,真係話得上係收貨!西冷扒雖然小小鹹,但煎得剛好,外層微焦香口口解膩。意粉就淡咗少少,但跟西冷扒一齊食就啱晒!⚖食完之後感覺舒服,消化得好好嘅。餐廳嘅環境又自在,坐吓吹吓風,睇吓行過嘅人狗,心情都放鬆左。員工服務態度好,見到我哋入館有啲冇乜選擇,仲主動提議可換嘅菜式,親民又貼心,至啱我哋窩心食客!🥘 下次再踩單車行過呢邊,一定會再嚟呢家添!