2016-01-28 688 瀏覽
宏 - 終於比我找上門啦😙 叫左3個餐,食得太快,有兩個冇影到相,食得太忘形啦! 咖喱吉列豬扒飯有得揀係甜咖喱或者辣既咖喱!今次揀左辣味,個味道唔會話好辣 豬扒炸得好脆!整體都好唔錯! 原本跟餐既茶,今日餐茶係英式早餐茶,但加左錢轉初茶,係介紹中飲品之一,茶味好濃好香,仲有少少回甘,飲完仲可以refill! 跟餐仲有一個卷蛋,士多啤梨蛋糕好綿密cream ,甜度岩岩好,亦都唔會太厚,蛋味好重好香! 綠茶味卷蛋個味道好濃,鍾意食綠茶既岩晒! 甜品有一個餐轉左waffle, 因為原本跟綠茶卷蛋或士多啤梨卷蛋!綠茶窩夫係店內其中一個多人揀既窩夫,窩夫係外脆內軟配埋個綠茶雪糕,令人想追住食落去,好有奶味!仲有小驚喜係果堆伴碟既栗子蓉下面藏左綠茶曲奇,好鬆脆! 芭菲 - 舊店係無既,雪糕味道不錯,白玉比較煙un,有口感!
宏 - 終於比我找上門啦😙
咖啡吉列豬扒飯
初茶
士多啤梨卷蛋
綠茶味卷蛋個味道好濃,鍾意食綠茶既岩晒!
綠茶卷蛋
綠茶窩夫