2023-08-22 72 瀏覽
今日來到新城市行街,決定又黎食我既韓式至愛🥰充滿沙灘風情同濟洲柑橘🍊既terrace in seaside-每次見到menu都會心情靚,因為色彩繽紛睇見都吸引✨✨✨-之前黎食左幾次都食拌飯,今次就決定試新野!食飯卷~~醬油五花肉飯卷配搭菜泡菜、青瓜等等,味道清新爽口,醬油惹味得來五花肉一啲都唔油膩,唔經唔覺就完食成條飯卷🥰🥰-一片又一片麵皮層層疊起既千層麵,充滿住濃郁既奶香白,口感分明多層次,雞肉香嫩,淡淡滋味☺️-三文治既忌廉香滑,唔會太甜,水果超有份量,提子清甜,奇異果好juicy!!!!-來到全晚最期待既waffle嚕~~之前黎食都係食咸芝士窩夫,今次就一於試下佢既甜窩夫!-見到呢個綠油油蜜瓜窩夫實物比圖更豐富😆值得一讚係窩夫就算攤涼都仲係外脆內軟,唔會太過空氣感,窩夫本體充滿蛋香,一啖cream一啖窩夫再加一口蜜瓜,成個配搭拿捏得剛剛好,是夏天限定的幸福✨✨🥰

每次見到menu都會心情靚,因為色彩繽紛
睇見都吸引✨✨✨

見到呢個綠油油蜜瓜窩夫實物比圖更豐富😆