2022-05-06 117 瀏覽
𝗳𝗮𝗺𝗼𝘂𝘀 𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗻𝗲𝘆 𝗶𝘀 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗶𝗻 𝗵𝗼𝗻𝗴 𝗹𝗼𝗻𝗴🎉 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗽𝗹𝗲𝗻𝘁𝘆 𝗼𝗳 𝗰𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿𝘀 𝘀𝘂𝗰𝗵 𝗮𝘀 𝗰𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗻𝘂𝘁, 𝗮𝗻𝗱 𝗵𝗼𝗻𝗴 𝗸𝗼𝗻𝗴 𝗲𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿𝘀😍 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗶𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝗿𝗶𝗰𝗵𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗻𝘂𝘁𝘁𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀! 𝘄𝗵𝗶𝗹𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗸 𝘁𝗲𝗮 𝗶𝘀 𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿𝗹𝘆 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗱𝗲𝗻𝘀𝗲😋.@gelatomessina 啱啱開果陣已經想嚟試,但一次摸門釘一次就大排長龍,趁依家熱潮過咗唔洗排隊終於可以食😛 一早做定功課試咗最受歡迎嘅港式奶茶同開心果味,質地真係好幼滑,滑到好似飲緊奶茶咁,開心果味就勁香果仁味,不過兩款都偏甜~ 總結佢哋嘅gelato味道唔錯同滑到好潤喉,但我會寧願食venchi😂
Pistachio
Pistachio