2021-04-09 2727 瀏覽
前排要搵餐廳同朋友慶生就決定黎依間久仰大名既 -和三昧- 事前記得要book位, 因為爆場架~**服務加分位: 唔收切餅費, 仲可以事先幫你雪定cake, 到時候佢地就好醒水咁送過黎!**order左澳洲鮑魚套餐 Australian Abalone Set:澳洲鮑魚 AUS Abalone大蝦 Praws是日海鮮: 松葉蟹棒 Snow Crab Stick清酒煮蜆 Boiled Clam with Sake美國厚燒牛肉 U.S. Steak美國薄燒牛肉片U.S. Beef (Sliced Beef)每台有一個廚師serve你, 今次係男廚師隻鮑魚好新鮮咁郁下郁下~師傅手勢都十分專業將鮑魚切成一片片爽脆彈牙又鮮味依個價錢真係值得!再黎煎大蝦蝦肉彈口不在話下蝦頭仲好鮮味今次是日海鮮係松葉蟹棒完全帶出到蟹棒鮮味~成餐飯最難忘一定係清酒煮蜆 佢既酒湯底唔會太嗆, 有陣好特別既酒味非常非常好飲我地將成碗湯飲晒當然蜆都好鮮甜、大隻、嫰口叫左美國牛薄燒咁煮法好野味甜品移左去第2個地方食staff好識趣地睇準時間拎個cake出黎比到我朋友好大surprise!雪糕仲有紅豆同柚子味揀個人覺得柚子味可以
前排要搵餐廳同朋友慶生就決定黎依間久仰大名既 -和三昧-
事前記得要book位, 因為爆場架~

澳洲鮑魚 AUS Abalone
大蝦 Praws
是日海鮮: 松葉蟹棒 Snow Crab Stick
清酒煮蜆 Boiled Clam with Sake
美國厚燒牛肉 U.S. Steak

澳洲鮑魚套餐

每台有一個廚師serve你, 今次係男廚師
隻鮑魚好新鮮咁郁下郁下~
師傅手勢都十分專業
將鮑魚切成一片片
爽脆彈牙又鮮味
依個價錢真係值得!
澳洲鮑魚

再黎煎大蝦
蝦肉彈口不在話下
蝦頭仲好鮮味
大蝦

今次是日海鮮係松葉蟹棒
完全帶出到蟹棒鮮味~
松葉蟹棒

成餐飯最難忘
一定係清酒煮蜆
佢既酒湯底唔會太嗆, 有陣好特別既酒味
非常非常好飲
我地將成碗湯飲晒
當然蜆都好鮮甜、大隻、嫰口
清酒煮蜆

叫左美國牛
薄燒咁煮法好野味
美國薄燒牛肉片

甜品移左去第2個地方食
staff好識趣地睇準時間拎個cake出黎
比到我朋友好大surprise!
雪糕仲有紅豆同柚子味揀
個人覺得柚子味可以清油膩