餐廳: 星洲總廚
資訊:

之前喺現崇山食過星洲主廚,佢嘅厚切豬扒簡直係一試難忘!肉質豐富,而且非常抵食。今次見到呢間餐廳個名咁熟口面,就嚟睇吓係唔係同一個廚師嘅出品😂一開頭見到個餐牌,已經覺得好似,直到親口試到厚切豬扒,就覺得終於食得返啦~~~滿堂椰漿飯:首先好大份,有一隻留心荷包蛋,4-5塊豬頸肉、3-4塊雞扒、咖喱牛腩、好多炸魚仔同花生,口感非常多層次同豐富!啲肉全部都好入味,咖喱汁都好香好惹味、但係個牛腩就有啲韌。招牌厚切豬扒喇沙:一啲都冇失望,個厚切豬扒依然係咁多汁、調味好夠非常入味,肥瘦均勻!喇沙摻摻個味都幾好,椰汁味好重,配料都幾多好多個豆卜同埋兩粒魚蛋再加半隻蛋!性價比勁高

滿堂椰漿飯:

招牌厚切豬扒喇沙: