2019-01-04 327 瀏覽
🎥video on ig: hkorangekitchenbook左星期四晚既6:30兩位準時去到見到門口正在排隊安排入座好多人但係好快順利咁坐企低左浪人一部份食物採用自助式 一啲用寫紙仔冷盤:泰式生蝦、各種火腿、薯仔沙津、生菜沙津、喬蜜冷面、parmaham配蜜瓜刺身:甜蝦、北寄貝、帆立貝、劍魚腩、油甘魚、希靈魚、三文魚壽司:即場製做,師傅keep住整壽司,refill得好快而且款式會唔同,火炙鵝肝、火炙帆立貝芝士、原條蟹柳、海膽軍艦(用青瓜代替紫菜,好正好fresh)海膽好鮮甜,壽命細細舊幾好,可以試好多款都未飽串燒有好大隻既羊架,雞肉串、菠蘿、帶子,羊架好出色,7成熟好林飲品方面除左罐裝汽水,仲有梅酒同清酒甜品櫃可以話係最吸晴,多過十款,除左外表吸引,味道都比平時放題既好食好多,有誠意!除咗自助式嘅食物仲有平時落單嘅點菜紙、我哋叫咗啲天婦羅同埋兩款烏冬🎥video on ig: hkorangekitchen
🎥video on ig: hkorangekitchen

book左星期四晚既6:30兩位

準時去到見到門口正在排隊安排入座

好多人但係好快順利咁坐企低左

浪人一部份食物採用自助式 一啲用寫紙仔

刺身:甜蝦、北寄貝、帆立貝、劍魚腩、油甘魚、希靈魚、三文魚

飲品方面除左罐裝汽水,仲有梅酒同清酒

🎥video on ig: hkorangekitchen