已經好耐無去旺角樓上Café, 因為質素有點參差, 不過估唔到今次朋友帶我嚟呢間Infinity Workshop Café, 感覺又有點不一樣Café以木系為主, 給人溫暖, 悠閒的感覺, 同時每一枱客人都有適當的空間, 營做出舒適感沙冰~童話世界 - 用了卡通角色來命名, 感覺特別親切, 我們都跟隨自己喜歡的角色來選擇飲品貝兒 - 蜜桃 & 菠蘿味 - $49/each小紅帽 - 西柚味沙冰打得很棉, 而且唔會只係得糖水味蜜糖雞翼 - $68單骨雞翼本身已經好正, 因為唔會食到好遴迍, 而且炸的表面比全隻雞翼多, 咬開脆脆的外層, 肉質唔乾身之餘仲有肉汁,一啲都唔令人失望黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉 - $108用黑松露油炒過的意粉, 加上蒜蓉 & 香草, 香氣真係令人有難以抗拒的魔力, 意粉的形狀和種類林林總總, 今次係Spaghettini...較幼身的, 軟硬度適中三粒巨型帶子微微煎至焦香, 連同手掌咁大的虎蝦, 虎蝦烤過之後去殼, 完全係誠意之作招牌漢堡 拼 粗薯條 $ 138其實我無Idea"招牌漢堡"有咩餡料, 一心想有牛漢堡扒就Okay點知原來餡料都幾多, 有芝士、煙肉、

貝兒 - 蜜桃 & 菠蘿味 - $49/each
小紅帽 - 西柚味
貝兒  &  小紅帽

沙冰打得很棉, 而且唔會只係得糖水

蜜糖雞翼 - $68
蜜糖雞翼

黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉 - $108
黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉

招牌漢堡 拼 粗薯條 $ 138
招牌漢堡 拼 粗薯條
點知原來餡料都幾多, 有芝士、煙肉、牛肉漢堡扒、大啡菇(Portobello)、雞蛋, 旁邊另附生菜、蕃茄、洋蔥可以自由配搭

其中牛肉漢堡扒仲要係和牛肉, 唔怪得之口感唔係死實實, 另外流心蛋大啡菇係另一驚喜之作, 大啡菇Size比漢堡包還要大, 一咬開就咇晒啲蛋黃出嚟, 混合埋大啡菇濃郁的菇味, 味道好夾
貝兒  &  小紅帽
蜜糖雞翼