2017-05-31 198 瀏覽
今日終於可以去試下呢ㄧ間朋友 極力推介 位於鰂魚涌嘅鯛魚魚湯專門店食嘢喇之前聽朋友講呢間鯛魚魚湯專門店D野食好正!D湯好好味!仲要冇味精同一啲都唔鯹有冇可能牙😕😕😕咁岩今日去開鰂魚涌ㄧ於捉埋個fd去試下ㄧ去到個場已經座左八成!好彩唔洗等即刻有位姐!ㄧ入去就有個著住制服Ge男侍應(幾型仔Ga)接待我地!帶我地落枱順便叫埋野食!(得佢冇帶圍裙應該幾高级下)個fd唔係好肚餓!所以我地靜係叫左個湯飯同兩款小食!都已經好飽,仲差D食唔唒tim皇帝蟹腳海膽湯飯 P.S 每日限量賣唒就冇Ga La 加$30追加ㄧ份花膠 ㄧ份吉列🐷扒同ㄧ份餃子雞翼個湯飯ㄧ到即刻聞到好香好濃Ge鯛魚湯!D飯好貼心咁用個鐵鍋裝下面用個木架加洒精啫哩ㄧ路燒住保持魚湯Ge溫度!皇帝蟹腳海膽湯飯D料好足!蟹腳有四件、海膽兩大行、花膠大約有四至五件!仲有油湯絲、旺菜、海帶同京蒽!D料多到睇唔到個飯!再加埋奶白色Ge魚湯真係冇得頂牙!塊吉列🐷扒大到遮住咗差唔多半隻碟(仲大過我塊面)仲要外趣內軟ㄧD都唔乾!係個餃子雞翼差小小,個面再香D就好啦!整體黎講完全合格!ㄧ定會再有下

今日終於可以去試下呢ㄧ間朋友

專門店
食嘢喇

味精同一啲都唔鯹
有冇可能牙😕😕😕咁岩今日去開鰂魚涌ㄧ於捉埋個fd去試下

帶我地落枱順便叫埋野食!(得佢冇帶圍裙應該幾高级下)

P.S 每日限量賣唒就冇Ga La
加$30追加ㄧ份花膠

ㄧ份吉列🐷扒同ㄧ份餃子雞翼
皇帝蟹腳海膽湯飯D料好足!
整體黎講完全合格!
ㄧ定會再有下次!
唔知下次去個男侍應係唔係度呢

皇帝蟹腳海