2020-02-13 129 瀏覽
上網見到麻辣派對個環境勁令,就約左朋友同我去試下上到去真係有d驚豔,放左幾幅人像畫,天花放左好多花做裝飾,用左古典風牆紙,成個環境感覺好正😍乾煸四季豆😍呢個本身對佢冇乜期望,但反而有驚喜,佢炒得好入味,都有幾多肉碎,調味係啱我呢d重口味既人食既,如果有叫個飯黎送就更正😋金牌酸辣水晶粉😋因為本身以為水煮魚係得魚肉,所以叫左個水晶粉黎試,呢個水晶粉又真係好食過水煮魚入面個d,唔知係咪因為酸辣湯底同水晶粉夾d呢😊蕃茄味水煮魚😊見到好多人係度食水煮魚,唔係好中意食魚既我都試下佢,蕃茄湯底就啱翻我呢d唔太食得辣既人喇,魚因為我都冇乜研究,就揀左江團,第一次食,好彩都係冇魚鱗冇骨,可以放心大啖食,佢一鍋勁大,應該可以兩三個人食,仲有放左水晶粉落去,吸收哂蕃茄湯既精華好好食😊💕糖水💕就食完個陣佢送左紅豆沙比我地食,好窩心丫,佢煮得都有起到沙,對我黎講唔會過甜,正食咁多野埋單都係三百零蚊,幾抵食,唔落深圳食都得喇👍🏻

上網見到麻辣派對個環境勁令,就約左朋友同我去試下

乾煸四季豆

😍乾煸四季豆😍

😋金牌酸辣水晶粉😋

蕃茄味水煮魚

😊蕃茄味水煮魚😊
華好好食😊
蕃茄味水煮魚

💕糖水💕

食咁多野埋單都係三百零蚊,幾抵食,唔落深圳食都得喇👍🏻

乾煸四季豆