2021-11-27 20 瀏覽
👅烤菠蘿impossible 漢堡•燒烤醬呢個菠蘿好大嚿😍烤得又夠甜,燒熱左個菠蘿真係好好食呀😍第一次食呢啲新牛肉,口感原來真係好似牛肉😂都幾得意呀👅成個漢堡唔講真係唔知用咗新牛肉嚟整,加埋燒烤醬,好多汁又Juice超正🤤👅 韓式泡菜素煙肉卡邦尼意粉睇唔出呢個意粉真係有泡菜味😂但又做到卡邦尼汁嗰種濃厚creamy 感覺😛食落辣辣地嘅意粉,煮得啱啱好,唔會太淋,撈埋啲辣辣地嘅忌廉汁一齊食,真係好似出邊食嗰啲卡邦尼意粉喎👍🏻👅 鹹蛋黃窩夫配普洱朱古力雪糕呢個鹹蛋黃窩夫好有驚喜呀😍佢用咗鹹蛋黃打埋入啲蛋漿度,再整成窩夫🧇唔似淨係查一層鹹蛋黃醬喺上面,而係你冇點任何野,直接食都食到啲鹹蛋黃味呀😍😍😍當然要試埋佢個普洱朱古力雪糕啦😛嗒真啲真係有啲茶味喎,食落仲有朱古力粒粒,用窩夫點少少朱古力雪糕一齊食好好味呀🤤
👅烤菠蘿impossible 漢堡•燒烤醬

👅 韓式泡菜素煙肉卡邦尼意粉