餐廳: LN COFFEE
資訊:

2024-01-23 233 瀏覽
啱啱去咗間店歇腳,我開始了一場真正嘅味蕾之旅🍴!啲椰菜花周打湯,簡直係滑得嚟又唔膩口,用豆奶同薯仔扮演咗傳統忌廉嘅角色,飲落去真係令人清新爽口。隔離嗰啲小餐包千祈唔好錯過,佢哋軟綿綿地𠵱合埋湯汁,嗱,一啖就會令你心都融咗!再講講啲主菜,種類多到我睇到都眼晕😵‍💫!「全日早餐」,呢個名已經好啱人心思思,但係入面啲茄汁豆同素蛋夾埋一齊食,咬落去那份實在感,真係好過癮。提提你哋,個「油炸鬼」其實係超香嘅脆漿豆腐,流心!跟住哋「香煎素扇貝紅菜頭意大利粉」就真係出晒咖!杏鮑菇偽裝成扇貝,煎得啱啱好,啖啖肉感,咀嚼間仲釋放出陣陣香氣,意大利粉由紅菜頭汁搞到成碟都係彩虹色🌈,食得咁開心!最後,杯花生醬朱古力cupcake,咬一口就四溢濃郁花生香,啖啖幸福感。喺呢間店,我飽咗肚同時都飽足咗靈魂。下次仲想再試過啲其他嘅美味,真心推介大家試吓喇👍!