呢日晏晝想食得輕量一啲 所以喺揀咗呢間喺紅磡嘅街頭小食外賣店🥡 餐廳主打三文治同果昔 我同友人就每人叫咗一份 等咗一陣就有得攞啦🤩意式香草青醬配慢煮雞胸三文治呢個真係健康之選 用上厚身嘅慢煮雞胸 食落口好Juicy仲有肉汁🐥 入面仲有一啲好爽口嘅生菜同埋蕃茄🍅 加上用咗意式嘅香草青醬 味道比較fresh 就算食晒成份都唔會太邪惡韭黃炒蛋蝦餅三文治呢個有少少港式嘅感覺 但係整體都好夾 韭黃炒蛋唔係好Creamy嗰種 但係真係好足料 好厚身🍳 炸蝦餅入面嘅蝦仁好彈牙 整塊蝦餅超大塊 呢個三文治真係好抵食 果昔呢度嘅飲品一啲都唔貴 用新鮮水果整成🍓 雜莓果昔 飲得出真係好真材實料 入面有士多啤梨同埋藍莓仲有raspberry🫐 所以整出嚟嘅顏色都係好鮮艷 另一杯嗌咗芒果果昔 入面都有少量嘅芒果肉 咁落口好Creamy 真係又好飲 又健康呀呢間外賣店都幾高質啊😆 餐廳而家仲做緊雞胸買十送一嘅優惠 真係啱晒keep fit嘅朋友💪🏻

果昔
雜莓果昔