跟住一陣微風嘅腳步,我今日就來到一間於市井中點綴嘅麵包小店,原來係間標榜少糖少油,健康為先嘅卷蛋天地🍰。揀咗一條鐵觀音麻糬卷蛋,每一啖都係茶香撲鼻,麻糬拉絲足夠過癮,忌廉香滑得嚟唔膩口,簡直係味覺嘅繽紛盛宴!🎉再來個三重朱古力麻糬卷蛋,每層朱古力入口即溶,麻糬又彈牙又煙韌,好有層次感。啲糕體濕潤柔軟,每啖都係一個愛不釋口嘅故事。特登留咗個空肚,就為咗品嚐下四色卷蛋。啲蛋糕質感簡直掂過天,忌廉好似雲朵咁輕盈,而且味道上亦好均勻,每款口味都明顯,一次過滿足咗我對甜品嘅嚮往。開心果口味一絲不苟,抹茶同焙茶嘅茶味搶鏡,而牛乳嘅香濃絕對係個驚喜包。踏入呢個小店,就好似發現咗個隱藏版美食寶藏🍀。落單既方便又快捷,買現貨又有機會遇到滿意嘅好滋味。走過路過,千萬唔好錯過,同大家推介落單一試,呢類珍藏級美點!🌟🌟🌟