2022-01-26 432 瀏覽
- 少有平日嘅lunch hour會去Cafe😛 今次放假約左人食飯,就試下Bookmark左好耐嘅Cafe😉-😋 Katsu-Sando ($158)👉🏻 外面係炸得好脆嘅多士,入面係豬肉,呢隻豬肉好特別,油花好平均,唔會好似平時啲豬肉咁韌,反而淋到好似牛肉咁,有好香嘅豬肉味👍🏻👍🏻👉🏻 雖然佢兩舊肉都好厚,但係作為一個lunch黎講,份量的確係偏少-😋 Chicken & Waffle ($168)👉🏻 食過幾間唔同Cafe嘅Chicken & Waffle,呢間有少少驚喜🥰👉🏻 佢嘅Waffle係薄底,比較偏脆口,但係相對地會令到本身Waffle嘅蛋香味就唔係好出🙈👉🏻 炸雞方面炸得好脆,上面仲有泡菜,令到成件事冇咁heavy👍🏻👍🏻-😋 Roasted Cauliflower & 24-Month Iberico Ham (跟餐)👉🏻 呢兩個係跟餐嘅前菜,椰菜花幾好食,焗完之後冇咁龍嘅菜味,淡淡地好易入口😍👉🏻 Ham本身冇配其他嘢,就咁食其實幾鹹🙈 我自己就陪住椰菜花食,令到成件事平衡返,大家可以試吓😉-🙋🏻‍♀️ 其他說說👉🏻 呢度幾大,坐得好舒服,好多人會選擇對窗坐,因為打

Katsu-Sando

😋 Katsu-Sando ($158)
Chicken & Waffle

😋 Chicken & Waffle ($168)

🙋🏻‍♀️ 其他說說
👉🏻 呢度幾大,坐得好舒服,好多人會選擇對窗坐,因為打卡靚😂 但係其實中午黎都幾曬,我就寧願坐其他位啦😂
👉🏻 整體來講我覺得啲嘢食係比較精緻 (無論賣相定係份量),有時候lunch黎獎勵吓自己都係一個唔錯嘅選擇🥰🥰🥰
Latte
Katsu-Sando