2020-03-23 243 瀏覽
自己一個夜晚系奧海城搵食,經過見到呢間食日式定食既餐廳,環境同食物價錢都ok,就決定一於試下呢間餐廳🙈主要食日式定食,我叫左個滑蛋豬排飯定食,咁岩佢做緊推廣加$38就有兩款小食加杯柚子密,就決定加埋佢,就揀左豆腐雜菜魚餅同黑糖厥餅。定食份量都叫合理,佢話系用日本蛋做既滑蛋再加埋日本珍珠米,食落味道都唔錯。細心位系佢既豬排系炸完放系啲滑蛋汁既面頭,所以食到尾啲豬排仲系好脆口👍🏼值得一讚既仲有啲豬排一啲都唔鞋口,又唔會食到雪藏味,雖然吉列既炸皮有啲厚,但食得出佢有認真處理過塊豬排,炸得又香又脆。定食仲連埋一個雜菜湯同兩款前菜小食,整體份量都唔錯。埋單大概$140,價錢都叫合理,服務既質素都幾好,侍應好有禮貌,值得一讚👍🏼

2020-03-21