係尖沙咀行街見到呢個裝修特別令勁啱少女既西樹泡芙平時都中意佢既泡芙,呢度仲要有位坐有得叉電所以等人期間就買幾個黎坐低食下心太軟$23一個黎講真係好高cp值,平時如果去甜品鋪食一定唔止呢個價,仲要佢都係切開有流心效果💕朱古力唔會係好膩個種,但可可味都好濃郁👍🏻濃朱古力曲奇呢個望落雖然平平無奇,但個人覺得好食過賣相吸引既朱古力三重奏,果然平凡既都係最好佢泡芙既外層同朱古力三重奏既應該係一樣既,但呢個入面只係有吉士醬吉士醬同個泡芙可能先係最完美配搭😍一咬開,香甜既吉士醬味湧上黎💕食到欲擺不能🙆‍♂️朱古力三重奏呢個真係比個咁澎湃cream量吸引左佢外層係做得比較脆身,配上幼滑濃郁既朱古力慕絲,口感豐富芒果乳酪Mochi因為食唔哂店員好貼心比左個冰袋放埋入去,可以keep耐d白雪雪既mochi口感煙韌,芒果乳酪酸酸甜甜,啱啱買個陣唔可以即食,要等佢外皮變軟先可以食到最佳風味🙆‍♂️下次想叉電又想食野都會黎呢度環境又少女心,cp值爆燈💕

係尖沙咀行街見到呢個裝修特別令
勁啱少女既西樹泡芙
平時都中意佢既泡芙,呢度仲要有位坐有得叉電
所以等人期間就買幾個黎坐低食下

呢個真係比個咁澎湃cream量吸引左
佢外層係做得比較脆身,配上幼滑濃郁既朱古力慕絲,口感豐富

芒果乳酪Mochi

因為食唔哂店員好貼心比左個冰袋放埋入去,可以keep耐d
芒果乳酪Mochi

下次想叉電又想食野都會黎呢度

環境又少女心,cp值爆燈💕