呢間人氣泡芙店想試好耐,不過一直比較少黎呢邊☹️。呢次終於的起心肝過黎試下😝。7點左右去到啱啱好無人,雖然即叫即整,不過都好快有得食😋。🔅Creme Brulee Puff ($40) 第一次食梗係試最signture既creme brulee 😎。泡芙外層似曲奇皮,加埋焦糖,一啖咬落去好脆😍。另外焦糖仲熱熱地,入面既吉士同cream仲凍,外熱內冷好正😳💕。吉士非常香滑又唔漏,仲有埋雲呢嗱籽🤤。呢款仲減左50%糖,加上唔係成大舊燉蛋喺到,所以食落唔會太甜太膩,啱啱好! 💬必須一讚老闆(?)超級nice又有耐性,見到我同朋友即刻食仲好好人拎埋紙巾俾我地🥺,希望下次買到焙茶味😍。雖然價錢唔平🙈,但呢個口感真係食過最正既泡芙,一定會回訪😚。