2021-03-07 75 瀏覽
豆腐花小妹就食🉐️多 但香滑豆腐花米線就真係第一次食🤩😍第一啖食左豆腐花 好滑好🈶️豆香味 其他材料係🈶️豬肉碎 菜脯 酸菜 我加左木耳啊😍🤩將所有食物撈埋一齊 米線質感剛剛好 都幾彈牙🦷🤤🤪估唔到豆腐花同以上食材咁夾啵 因為真係好好食好滑 小妹推介大家trytry🤤🙂另一碗點了招牌酸菜湯 加了牛肉餅 牛栢葉 鴨血 萵荀片 超級無敵豐富的一碗米線😍😋牛肉餅真係直🉐️推介 手打feel好🈶️牛肉的味道👍🏽👍🏽其他食材都幾新鮮😉🙂惹味雞軟骨都唔錯 麻辣味唔會太辣 不過入口後會慢慢飄出來 都幾正正 最歡食雞軟骨的了heeheee🥰🥰另外貪🉐️意點了一埕的洛神花茶 個杯仔同飲品都雪到夠哂凍 好細心❄️❄️味道正宗 唔會很甜 酸酸地都幾開胃🐷😀
香滑豆腐花米線
招牌酸菜湯