入園就千萬唔好用外面既標準去比較,除非你堅持唔係園內食,否則只會令自己每次食都好唔滿意。平心而論火箭餐廳算係園內有得坐既餐廳當中不錯既選擇首先佢有室內位,唔係每間迪士尼餐廳都有室內位架....係幾間快餐入面,佢定價仲係平少少,而且餐紙同杯又叫做有少少特色,係marvels黎講番今日食既炸雞籃,佢既炸雞係同老麥既炸雞勁似同樣既炸法,入面係保持到肉嫩多汁,不過佢調味就似乎相對淡少少薯條都係中粗薯,炸得乾身唔油膩,外脆內軟糯,今日既薯條係唔錯(睇運氣,唔係每次都咁熱同脆)同樣係調味相對淡呢個我覺得係迪士尼餐廳通病,唔知係咪特登既呢,因為小朋友多?汽水夠凍有汽,唔好以為係廢話,因為真係好多餐廳汽水機出既汽水係唔夠汽,或者一早準備定好多杯,放到冇晒汽,特別係某炸雞連鎖炸雞餐會附手套,都算係幾方便
平心而論火箭餐廳算係園內有得坐既餐廳當中不錯既選擇

首先佢有室內位,唔係每間迪士尼餐廳都有室內位架....

講番今日食既炸雞籃,佢既炸雞係同老麥既炸雞勁似

同樣係調味相對淡

炸雞餐會附手套,都算係幾方便